EKTE BÅTFOLK BRUKER FENDER

Få tilbud

Placeholder for CSS code

Problemfri forsikring

Vannscootere, eller jetski, er ikke bare fart og lek. Moderne vannscootere har et design som fremmer ansvarlig kjøring, med turer og utforskning på vannet.

 

Det er økende fokus på ansvarlig bruk. Entusiaster søker ikke bare adrenalinfylte øyeblikk, men også rolige turer og oppdagelser. Vannscootere gir muligheten til å utforske naturskjønne områder på en unik måte, med bevissthet om omgivelsene.

 

 

Sikkerhet og forsikring

Miljøbevissthet og Bærekraft

I tillegg til ansvarlig kjøring er miljøbevissthet en nøkkelkomponent. Noen produsenter jobber med å introdusere mer bærekraftige alternativer, som elektriske vannscootere, for å redusere miljøpåvirkningen.

Miljøbevissthet og Bærekraft

Gode avtaler

Vannscooter gir mulighet for rask og spennende kjøring, men oppfordrer til ansvarlig bruk og rolige turer og oppdagelser. Med opplæring, sikkerhetsutstyr og forsikring er det en sikker og givende aktivitet: å utforske med respekt, samt ansvarlig lek og moro.

Fender ønsker å være ledende og tilbyr gode avtaler til deg som har eller ønsker vannscooter.

Gode avtaler
Placeholder for CSS code

Få råd og tilbud om forsikring

KONTAKT OSS

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om våre forsikringer, kontakt en av våre eksperter. Raskest kan du nå oss på e-post, men iblant kan det være enklere på telefon. Vi er her for deg.

 

Assistant Underwriter & Sales Executive

Anders Grøhn

Assistant Underwriter & Sales Executive

55 33 28 59
anders.grohn@fender.no